Advies


Financiering

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit is zeker van toepassing indien je als (startende) ondernemer in gesprek gaat met de bank over een financiering. Dit kan bijvoorbeeld gaan om benodigd starterskapitaal, verhoging bestaande financiering, grotere bedrijfsinvesteringen of de aankoop van een woning.

Financieringsaanvraag

Zonder een compleet en duidelijk geschreven financierings­aanvraag is de slagingskans van de aanvraag zeer beperkt. Van Prattenburg Advies kan dankzij de jarenlange ervaring in de bankwereld de haalbaarheid van de plannen goed inschatten en eventuele 'pijnpunten' ondervangen. Na een uitvoerig gesprek schrijft Van Prattenburg Advies een heldere financieringsaanvraag om deze vervolgens bij de huisbankier en eventuele andere banken in te dienen. Aangezien bancaire financiering steeds lastiger is geworden, maken we ook steeds meer gebruik van Crowdfundingen van financiering via onze contacten met binnen- en buitenlandse investeerders.

Klanten

De afgelopen jaren heeft Van Prattenburg Advies met deze werkwijze succesvol tientallen bedrijven geholpen met hun financieringswensen. Zowel qua bedrijven als financieringsbedragen loopt dit van klein naar groot.

We adviseren in o.a. de volgende financieringsvormen:

Plaatsen waarin we actief zijn:

Veenendaal, Ede, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Amersfoort, Utrecht
provincie Utrecht, provincie Gelderland, provincie Brabant, provincie Zuid Holland

Kortom: ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.